Megosztás
EmailFacebookPinterest

Wash Taps Teafa-Aloe hipoallergén mosógél 1,5 liter

Bruttó ár: 1 495 Ft
Nettó ár: 1 177,17 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 996,67 Ft / l

A Wash Taps ECO Hypollaergen mosógél Teafa-Aloe foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj),  hypoallergen mosószer színes ruhákhoz teafa olajjal és aloeval.A Wash Taps ECO Hypollaergen mosógél Teafa-Aloe foszfát-, klór- és parabénmentes, hypoallergen mosószer színes ruhákhoz teafa olajjal és aloeval.  Gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Nagyon jól, öblíthető, speciális összetételénekköszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után. A textíliában nem marad fehér mosószermaradvány. Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat és kizárólag élelmiszeripari színezőanyagot tartalmaz


Adagolás: Gazdaságosan adagolható mert 75 ml mosógél elegendő 4-5 kg átlagos szennyezettségű száraz ruha mosáshoz. A helyes adagolás kiválasztásához, kérjük, olvassa el a címkén található útmutatót. Az adagolást befolyásolja a mosáshoz használt víz keménysége (érdeklődjön a helyi ivóvízszolgáltatónál), a ruha szennyezettsége, a mosási hőfok. Minél lágyabb a mosóvíz, annál kevesebb mosószerre van szükség. Erősen szennyezett ruhaneműknél alkalmazzon folttisztítást, előáztatást. A Wash Taps ECO Hypollaergenmosószer közvetlenül a ruhára téve sem roncsolja a textíliákat.


Milyen textíliák moshatók Wash Taps ECO Hypollaergenmosószerrel?


Wash Taps ECO Hypollaergenmosószer kíméletesen tisztít, gyapjú és selyem anyagokhoz is tökéletes. Nem tartalmaz celluláz enzimet, így bambusz pelenkák mosására is alkalmas.


Zöld tippek mosáshoz:
  • A meleg víz önmagában is szennyoldó hatású, csak annyi mosószert használjon, amennyi szükséges.

  • Mosás előtt végezzen egyedi folttisztítást, szükség szerint áztassa be a szennyest.

  • Csak teljes mosást indítson el.

  • Ne hagyjon mosószert a flakonban, az utolsó használat során öblítse ki vízzel.

  • Öblítés nélkül akár egy mosásra való anyag is rátapadhat a flakon falára.

  • Csak akkor használjon öblítőt ha szükséges.

  • Ismerje meg a mosáshoz használt víz keménységét, vegye ezt figyelembe a mosás során. Lágy vízben a mosószeradagot akár harmadával is csökkentheti.


Amennyiben illatallergiában szenved ajánljuk a Cudy illat- és allergénmentes termékcsaládot.


A Wash Taps  NFH 2015. mérése alapján a környezetbarát mosószer kategóriában a legköltséghatékonyabb!

img

Jani
2019. 11. 27. 19:48:08

Nagyon szeretjük a teafa mosógélt. Kellemes, természetes illata lesz a mosott ruháknak, és a tisztító hatása is megfelelő. Mostantól ezt használjuk.


Gábor
2019. 12. 24. 05:17:46

Kipróbáltam a terméket ami nagyon megnyerte a tetszésem mivel érzékeny és száraz a bőröm. A termék nagyon jó sokkal jobb mint a nagyobb mosószer gyártok márkái amikben sok a szintetikus allergén anyag. A wash tapstól nem viszketek végre 😊


anionos felületaktív anyag <10% (biológiai lebonthatóság> 90%),amfoter felületaktív anyag <3%, illatanyag, teafaolaj (Aetheroleum melaleucae).