Megosztás
EmailFacebookPinterest

Naturcleaning Aromatherapy Univerzális tisztítószer 500 ml

Bruttó ár: 2 115 Ft
Nettó ár: 1 665,35 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 4 230 Ft / l

Ugye számodra is fontos, hogy az otthonod természetesen tiszta legyen? A hagyományos tisztítószerekkel szemben a Naturcleaning aromaterápiás tisztító nem vonja be vegyszerekkel a kezelt felületet, így sem a bőröd, sem a bútoraid nem érintkeznek természetellenes anyagokkal.

A Naturcleaning Aromaterápiás tisztítószer mandarin-, és cubeba olaj tartalmának köszönhetően gyorsan és biztonságosan tisztít. Hatékonyan távolítja el a zsíros, olajos szennyeződéseket szintetikus összetevők vagy káros maradványok nélkül.

Alkalmazás: a készítményt 25-30 cm távolságról permetezzük a tisztítani kívánt felületre, melyet száraz papírtörlővel törüljük le. Alkalmazási terület: minden mosható felület

Összetevők: növényi eredetű nemionos felületaktív anyag <3%, mandarin olaj (Citrus reticulata oil), cubeba olaj (Litsea cubeba fruit oil).img

Összetevők: növényi eredetű nemionos felületaktív anyag <3%, mandarin olaj (Citrus reticulata oil), cubeba olaj (Litsea cubeba fruit oil). Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni.