Megosztás
EmailFacebookPinterest

NATURCLEANING Almaecetes vízkőoldó 500 ml

Bruttó ár: 2 460 Ft
Nettó ár: 1 937,01 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 4 920 Ft / l

A természet tiszta erejével

 

A Naturcleaning almaecetes vizkőoldó citromsavval hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szappanlerakódásokat. Természetes nővényi összetevőinek köszönhetően hozzájárul az egészséges otthon kialakításához.

 

Alkalmazás : használat előtt enyhén rázza fel. permetezze a kezelni kívánt felületre majd hagyja pár percig hatni. Ezután bő vízzel öblítse le.

 

Alkalmazási felület : csempe, fürdőkád, szaniter, rozsdamentes inox, kerámia, mosdókagyló, zuhanykabin, vízforraló, csaptelepGeri
2020. 01. 09. 15:57:31

Az egyik kedvenc termékem! Nagyon hatásos, jó az illata (ami egy vízkőoldótól nem megszokott) és nem bántja a bőrömet sem. Amióta kipróbáltam a család csak ezt hajlandó használni.


Összetevők: almaecet 1-5%, citromsav 1-5%; növényi eredetű nemionois felületaktív anyag 1-5% Figyelem! Bőrirritáló hatású. Kerülje a köd/gőzök/permet belélegzését. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció estén. orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha