Megosztás
EmailFacebookPinterest

Natúr olíva Kosher kézműves szappan

Bruttó ár: 1 190 Ft
Nettó ár: 937,01 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 1 190 Ft / db

Illatmentes, azonban enyhe olíva illat teszi mégis különlegessé.

Termékleírás:

Étkezési minőségű, évszázados tapasztalattal rendelkező családi görög termelőtől beszerzett, kóser extra szűz és szűz olívaolaj felhasználásával készítjük el Önök számára! Csökkenti az öregedés hatásait, bőrlágyító, tápláló, bőrnedvesítő hatású olaj, melyet a legérzékenyebb bőr is tökéletesen tolerál.

Rendkívül alacsony hőfokon készül termékünk, így vigyázva az érzékeny összetevőkre, vitaminokra. Annyira gyengéd alapanyag, hogy önmagában is kiválóan használható és fantasztikus hatással van a száraz, érzékeny bőrre. Akár kisbabák számára is használható.

Az allergiával élők, ezen belül a bőrkiütéssel, viszketéssel küszködők száma meredeken emelkedik, ezért számukra ideális termék a Natúr Olíva szappanunk.

Szövetkezetünk legtermészetesebb szappanja, hiszen csak és kizárólag elszappanosított olívaolajat és vizet tartalmaz, ezáltal hipoallergénnek minősül. Használata után bőröd hidratált, és selymes lesz.

Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenthetjük, idővel el is hagyhatjuk a testápolók használatát!

Az olíva szappan jellemző tulajdonsága, hogy más szappanokhoz képest kevésbé habzik, azonban az egész testen használható. Ha számodra fontos a dús hab, de az illatmentesség is, válaszd Natur Shea vagy Natur Kókusz szappanunkat! 

ÖSSZETEVėK: extra szĦz olíva olaj, víz, glicerin*, nátrium laktát, *az elszappanosodás során keletkezik