Megosztás
EmailFacebookPinterest

Kubeba ápoló Shea vajjal

Bruttó ár: 1 590 Ft
Nettó ár: 1 251,97 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 1 590 Ft / db

A már jól ismert Natur shea szappan, némi kubeba illóolajjal megfűszerezve. Édes, fűszeres, gyümölcsös illata a citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít

Ajánlott azoknak, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve, vagy a ”nem lehet kikapcsolni” érzés még az otthoni pihenésüket is képes megzavarni. 

Mit tartalmaz csodálatos szappanunk?

  • Organikus shea vajat: A shea vaj összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. A bőrben felszívódva hossza tartó hidratáló hatást fejt ki. 
  • Extra szűz görög olívaolajat: Csökkenti az öregedés hatásait, bőrlágyító, tápláló, bőrnedvesítő hatású olaj, melyet a legérzékenyebb bőr is tökéletesen tolerál.
  • Kókuszolajat: A kókuszolaj táplálja a bőrt, lassítja a kiszáradás folyamatát, hozzájárul a hydrolipid réteg helyreállításához. Ettől lesz krémesen habzó szappanunk. 
  • Ricinusolajat: A ricinusfa magjaiból préseléssel nyert ricinusolaj jótékony hatásairól évezdredek óta vannak írásos feljegyzések. Egyike azon gyógyhatású olajaknak, melyet már az ókori Egyiptomban is használtak. A bőrön finom réteget képezve óvja azt a kiszáradástól. emellett szappanunkban buborékos, krémes habot képezl. 
  • 100% tisztaságú természetes kubeba olajat: A „nyugalom olajának” is nevezik. A kubeba illóolaj frissítő, stimuláló, de egyben ellazító tulajdonsága enyhíti a fáradtságot, a letargikus állapotot. 

Citrusos illatának köszönhetően férfiak és nők részére is ajánlott!

Latex, dió – és mogyoró érzékenyeknél magas sheavaj tartalma miatt érzékenységet válthat ki

A termék átmenetileg nem rendelhető.

ÖSSZETEVėK: extra szĦz olíva olaj, organikus shea vaj, kókuszolaj, víz, glicerin*, nátrium laktát, 100% tisztaságú kubeba olaj *az elszappanosodás során keletkezik