HAZAI WC olaj 1 liter

2 575 Ft

A WC olaj környezetbarát, magyar fejlesztésű és gyártású wc higiéniai termék, vékony filmréteget képez a WC csészéken, ezáltal megakadályozza a szennyeződés, vízkő lerakódását.

logok

Kategória:

Leírás

A WC olaj számos hatást fejt ki! A legfontosabb, hogy vékony filmréteget képez a felületen, ezzel hatékonyan meggátolja a szennyeződés újbóli lerakódását és friss, kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek akár 48 órán át. Óvja a kezelt felületet a káros szennyeződések lerakódásától, megakadályozva ezzel a baktériumok kialakulását és elszaporodását.

Egyszerű és higiénikus a használata, ugyanis nem kell a wc csészékhez érni. Rendkívül gazdaságos, ugyanis egy flakon több hónapig is elegendő. Kapható 8 illatban: citrom, valódi ibolya, erdei szamóca, illatos fürtike, tutti-frutti, virág, sárgadinnye és levendula.

 

Használati utasítás:

A WC olajat a csészére permetezve a WC csészét tisztítja és megakadályozza az újabb szennyeződések lerakódását. Igy csökkenthetjük a tisztán tartáshoz szükséges vízkőoldó mennyiségét. Kellemes, friss illatot biztosít. Kapható 200 ml-es kiszerelésben.

Figyelem! Műanyag felületre ne fújjuk!