Megosztás
EmailFacebookPinterest

Fekete szappan teafa olajjal

Bruttó ár: 1 720 Ft
Nettó ár: 1 354,33 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 1 720 Ft / db

A fekete szenes szappan felhasználói elsősorban a nagyon zsíros bőrtípussal rendelkezők, főleg a tinik.

Termékleírás:

Gyönyörű, fekete szappanunkat a benne található orvosi szén teszi különlegessé. Bőrfertőtlenítő hatásáról a teafa olaj gondoskodik. Habja krémes, nagyon gazdag érzést kelt. 

Az aktív orvosi szén a bőrre juttatva magához vonzza a felesleges zsírokat, szennyeződéseket. A bőr mélyebb rétegeibe is behatol, ezért kiválóan alkalmas mitesszeres, pattanásos bőr kezelésére, méregtelenítésére! Az aktív szén a bőrrel kapcsolatba lépve hatékonyan magába zárja a hámfelületen megtapadó és a pórusokat eltömítő szennyeződéseket és méreganyagokat is. A szénszemcséknek köszönhetően enyhe radírozó hatása miatt még fizikai radírozás is történik használata közben. 

teafaolaj az Ausztráliában őshonos Melaleuca alternifolia leveleiből préselt illóolaj, melynek jellegzetes, friss, kámforos illata és halványsárgás színe van . Erőteljes fertőtlenítő és gombaölő hatással rendelkezik. 

Fontos tudni, hogy a Fekete szappan aktív szénpor tartalma miatt, abban az esetben, ha nem megfelelően mossuk le arcunkról, megfoghatja a törölközőt, ez azonban mosással egyszerűen eltávolítható. Éppen emiatt javasoljuk, hogy arcmosás után a bőrt duplán öblítsük le!

A fekete szappan tökéletesen tisztítja a bőrt, rendkívül jól habzik, könnyen használható, természetes módon veszi fel a harcot a pattanások és a zsíros bőr ellen. 

Zsíros, pattanásos bőrre ajánlott!

A termék átmenetileg nem rendelhető.

ÖSSZETEVėK: kókuszolaj, víz, aktív feketeszén, glicerin*, 100% tisztaságú teafa illóolaj *az elszappanosodás során keletkezik