Megosztás
EmailFacebookPinterest

Cudy illat,- és allergénmentes mosószappan reszelék 450 g

Bruttó ár: 1 140 Ft
Nettó ár: 897,64 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 2 533,33 Ft / kg

Cudy mosószappan reszelék 450 gramm-os kiszerelésben.


Sok szintetikus anyaggal szemben tökéletesen lebomlik a vízben. Gépi mosáshoz elsősorban mosószappan reszeléket javasolunk. Ez a kíméletes tisztítószer a modern gépekben is kiválóan használható. 450 g mosószappan reszelék kb. 35 mosáshoz elegendő. Hidegebb (30-40 fokos) hőfokon való mosás esetén érdemes a mosószappan reszeléket feloldani meleg vízben és így adagolni a ruhákhoz.


A különböző allergiákban szenvedőknek egy speciális termékcsaládot fejlesztettünk ki. A Cudy termékek mentesek az illatanyagoktól, színezőanyagoktól és biológiailag jól lebomló, természetes eredetű  Ecolabel minősítésnek megfelelő alapanyagokat tartalmaznak.  hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítja a ruhákat.


További jellemzők:
- használható mosógépben is
- tökéletesen lebomlik a vízben
- kíméletesen tisztít
- gazdaságos


Adagolás: Hagyományos és gépi mosásnál egy mosáshoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott mosószappan reszeléket.


img

Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESTÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.