Megfelelő WC higiénia elérése WC olaj segítségévelEbben a kategóriában a WC higiéniai termékek, WC olajokkerültek elhelyezésre. A megfelelő higiénia és tisztaság kifejezetten fontos - napjainkban még inkább előtérbe került a fokozott vírushelyzet hatásaként -, mivel abban az esetben őrizhetjük meg saját és családunk egészségét, ha odafigyelünk környezetünk makulátlan voltára. Azonban annak érdekében, hogy törekvéseink ne legyenek káros hatással környezetünkre, képesek legyünk megőrizni teljességét, környezetbarát termékeket szükséges vásárolni.

Legyen szó a mindennap használt mosogatószerről, mosószerről, szappanokról, kozmetikumokról vagy WC higiéniai termékekről - mint például a WC olaj -, minden szinten fokozott tudatosságot igényel a termékek beszerzése.

Termékeink gyártása során minden esetben szem előtt tartjuk filozófiánkat, és elsődleges célunk - a természet megóvása - a szemünk előtt lebeg. Környezet- és állatvédő felfogásunknak hála méreganyagmentesen készítjük el tisztítószereinket, amelyek nem károsak a környezetre, nem voltak állatokon tesztelve, mindemellett vegán összetevőkből, parabénmentesen készültek.

A tökéletes WC olaj - a legjobb WC higiéniai termékA WC tisztán tartása kifejezetten fontos, hiszen rengeteg baktérium és kórokozó telepedhet meg egy-egy használatot követően is WC-csészén és az ülőkén egyaránt. Mindemellett a tisztítás ellenére is érződnek a feltörő kellemetlen szagok. Nem megoldás, ha mértéket nem ismerve használod a WC-illatosítót, hiszen a felszabaduló gázok kifejezetten ártalmasak környezetünkre.

A WC olaj jelentheti számodra és környezeted számára a legideálisabb megoldást.Ez az anyag egy olyan természetes, foszfát-, klór- és parabénmentes, vegán, pálmaolajmentes, valamint biológiailag jól lebomló higiéniai készítmény, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. Használata egyszerű, gyors és mindezen felül higiénikus is, mivel nem kell hozzáérned a WC-csészéhez és az ülőkéhez sem.

Miért van szükséged WC olajra?Speciális összetevőinek hála hosszan tartó tisztaságot és friss illatot biztosít, hiszen a felületen egy vékony filmréteget képez, így megakadályozza a szennyeződések és a vízkő lerakódását egyaránt. Egy használat során 2-5 spriccelés elegendő, amellyel 48 órás védelmet és friss illatot biztosíthatsz a helyiségben. Hosszan tartó hatásának hála sokkal gazdaságosabb más termékekkel szemben.

Számos illatban megvásárolhatod, lehet citromos, citrusos, levendulás, szőlős, erdei szamócás, sárgadinnyés, továbbá megtalálhatod az orchidea, az óceán vagy a tavaszi rét illatú kivitelt egyaránt. Amennyiben te is szeretnél környezetünk védelméért tenni, ne félj megtenni az első lépést, és próbáld ki környezetkímélő termékeinket. Az elégedettség mellett büszkeséggel is tölthet majd el az érzés, hogy te már tettél bolygónk jövőjéért.

Tökéletes tisztaság frissességgel tetézve

A WC olaj mellett jól jöhet egy környezetbarát higiéniai tisztítószer is, amely nem csak a WC-k és fürdőszobák tisztán tartására alkalmas, hanem padlók, csempék és mosható felületek is csillogóvá varázsolhatóak segítségével. A tökéletes tisztaság mellett friss illatot is biztosít a helyiségekben.

Munkánk támogatása és termékeink megvásárlása által te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy utódaink is élvezhessék a tavasszal gyönyörűen rügyező fákat, túrázhassanak a hatalmas erdőkben, úszhassanak a kristálytiszta tengerekben, sétálhassanak a hulladékoktól mentes parton, és családtagként szeressék és gondoskodjanak kis kedvenceikről. Egyedi kampányunknak hála - visszavásároljuk a Cudy használt flakonokat, majd újratöltjük - környezetünket több ezer m3 műanyag hulladéktól mentettük meg.