BIO környezetbarát öblítők és koncentrátumokEbben a kategóriában az öblítő koncentrátumokat találod meg. Napjainkban egyre jobban előtérbe kerül a környezettudatosság, és egyre többen figyelnek oda fogyasztásukra - azt vásárolják meg, amire szükségük van, megpróbálják minimalizálni a termelt hulladékot és az igénybevett energiamennyiséget annak érdekében, hogy hosszabb életet biztosítsanak bolygónknak.

Azonban mindig van olyan tényező, amellyel egy picit még többet tehetsz, és nem igényel nagyobb befektetést és erőfeszítést, csak egy aprócska odafigyelést. Ilyen a méreganyagmentes tisztítószerek - mint az öblítő koncentrátumok, a mosószerek, a szappanok és a WC tisztítószerek – használata.

Amint az ember tudatába kerül mindannak, hogy azok a tisztítószerek, szépségápolási termékek, élelmiszerek és növényvédő szerek, amelyeket minden egyes nap használ,mennyi kárt okozhatnak az élővilágban, a természetben és a végül az emberben magában, akkor tud csak igazán tenni ellene.
Az ökológiai lábnyomunk csökkentésével egyre nagyobb életteret biztosíthatunk az állatoknak és a növényvilágnak egyaránt, hozzájárulva bolygónk életének meghosszabbításához és unokáink kiegyensúlyozott és biztonságos jövőjéhez.Miért van szükség méreganyagmentes tisztítószerekre?Az imént említett cél eléréséhez azonban változtatni kell szokásainkon, és olyan lépéseket megtenni, amelyek pozitív hatással lehetnek környezetünkre. Ilyen egyszerű, de mégis nagyszerű lépés a tisztítószerek lecserélése, kezdheted mondjuk a hetente többször is használt öblítő koncentrátummal.

A Csepke Baby névre hallgató termék teljes mértékben allergénmentes, így kisgyermekesek is bátran használhatják. Mivel a csecsemő bőre ötször vékonyabb a felnőttekénél, ezért a bőrükre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek.

Ez a speciális öblítő azonban teljes mértékben családbarát, a babák és a kismama ruháinak mosásához megfelelő. Nem tartalmaz maró és irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést vagy viszketést, valamint alacsony hőfokon is eltávolítja a szennyeződéseket. Parabén- és pálmaolajmentes, állatkísérletektől mentes, teljes mértékben természetes összetevőkből készült. Illatmentes és kamillaillattal rendelkezőt egyaránt beszerezhetsz. A kamilla egy olyan gyógynövény, amelyet már nagyanyáink is előszeretettel használtak, mert szinte minden problémára megoldást jelentett.A természetes öblítő koncentrátumA Soft Breeze termék névre hallgató öblítő koncentrátum különböző, természetes és kellemes érzetet adó illatban kapható. Ilyen a szárítógép után is hosszan tartó frissességet, puhaságot és finom illatot biztosító Citrusos rózsa, a levendula, a narancs és a macaron öblítő koncentrátum. Azonban mindemellett megtalálhatod a szolid és púderes illatvilágot, találkozhatsz hűsítő, tiszta és friss jegyekkel rendelkező öblítővel, vagy választhatod az intenzív, parfümös, édes illatok egyikét is.

Öblítőink szójababból készülnekMindezt csupán aktuális hangulatod határozza meg. Webshopunkban garantáltan megtalálod a számodra legideálisabb öblítő koncentrátumot és egyéb természetbarát tisztítószert, amelybe biztosan bele fog szeretni az egész család. A ruha kellemes és puha tapintásának, valamint finom illatának köszönhetően nem lehet megunni használatát. Így vonzó és természetközeli voltának köszönhetően gondolni sem fogsz arra, hogy visszatérj a régebben használt, káros kemikáliákat tartalmazó, a föld és hosszú távon a szervezeted számára is “mérgező” szerekre.