Termékeink

Tapasztald meg velünk, hogy milyen tenni a szebb és tisztább környezetért! Próbáld ki “ökosávos” termékeinket, melyek sajátossága, hogy biológiailag jól lebomló, foszfát-, klór-, és parabénmentes.

Környezettudatos vásárlóként környezetbarát megoldásokat választhatsz otthonod illetve vállalkozásod számára!

 

fejkép01

A különböző allergiákban szenvedőknek egy speciális termékcsaládot fejlesztettünk ki. A Cudy termékek mentesek az illatanyagoktól, színezőanyagoktól és biológiailag jól lebomló, természetes eredetű Ecolabel minősítésnek megfelelő alapanyagokat tartalmaznak. Átfogó segítséget nyújtanak a mindennapokban.

 

fejkép2

Foszfát-, klór- és parabénmentes mosószerek fehér és színes ruhákhoz. Fékezett habzásúak, így gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Magyar, környezetbarát mosószerek. Speciális összetételüknek köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után.

 

fejkép03

Mosogatószer és öblítő koncentrátumok, amelyek akár 5-szörösére is hígíthatóak, különböző gyümölcs és virág illatban.

 

fejkép04

Magyarországon gyártott minőségi de egyben pénztárcabarát tisztítószerek. A Hazai termékcsalád jó minőségű, környezetkímélő tisztítószerek, melyek fejlesztése és gyártása elérhető áron, hazai munkaerővel történik.

 

fejképipari

A tisztítószerek széles körű palettájával rendelkezünk a könnyű- és nehézipar, az épülethigiénia és az állattenyésztés számára. Termékeink fejlesztése során az alapanyagok megfelelő hatóanyag-tartalmát, ellenőrzött, megbízható minőségét, jó biológiai lebonthatóságát és a lehető legkisebb az emberre gyakorolt káros hatását vesszük figyelembe.

Az ipari területre szánt termékeink közül jó párat lakossági kiszerelésben is gyártunk.

 

Comments are closed.