Csatlakozz Hozzánk!

Szereted, ha elismer a munkahelyed?

Csatlakozz Hozzánk!

 Szeretnél egy szuper környezettudatos csapat tagja lenni?
Vannak céljaid, álmaid? A mi örömünk, ha velünk együtt fejlődsz és segíthetünk megvalósítani.
Olyan munkatársakat keresünk, akik velünk együtt dolgoznak küldetésünkön!
10 éve sikeresen működő környezetbarát tisztítószerek gyártásával, fejlesztésével foglalkozó nyíregyházi cég vagyunk. Célunk,  hogy NATURCLEANING életfilozófiánkkal és termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Nálunk fontos a munkatársak megbecsülése, jó közérzete és előrelépési lehetősége. A munkádat erkölcsileg és anyagilag is elismerjük!

Miért dolgozz velünk?

Olvasd el munkatársunk véleményét

1 éve vagyok a Cudy Future Kft. munkatársa. Első perctől kezdve megfogott az a vidám, családias légkör, ami itt fogadott. Mivel ez a legelső  munkahelyem, így minden munkatapasztalatot itt szereztem. Eleinte bele kellett jönni, de nagyon segítőkészek voltak a munkatársak. Úgy érzem, hogy Ildikóval és a lányaival is igen közeli kapcsolatot tudtam kialakítani, személyes kérdésekben is nyugodtan fordulhatok hozzájuk.  A partnerekkel való kapcsolattartás, problémamegoldások, vevők kiszolgálása, bemutatónapok és a képzések segítettek az emberekkel való jobb kommunikálásban és úgy érzem magabiztosabb is lettem.  Már nem feszélyez úgy, mint az elején ha fel kell venni a telefont vagy fel kell hívni egy leendő partnert.  Nagyon sokat tanultam/tanulok Ildikótól nap, mint nap. Sokat köszönhetek neki.

 

 

 

Értékesítő munkatársat keresünk!

Mi is lenne a munka?

Értékesíteni a  Cudy Future Kft teljes termékpalettáját.

  • Partnerekkel való hosszú távú kapcsolat kiépítése, új ügyfelek megkeresése, meglévő ügyfélkapcsolatok ápolása, az ügyfelek igényeinek alapos felmérése, potenciális értékesítési lehetőségek felismerése, tenderek koordinálása, tárgyalások lebonyolítása.
  • Megkeresni és elérni az illetékes döntéshozókat globális szinten.

Ha igazi csapatjátékosnak érzed magad, ha megvan benned a környezeted és az állatok szeretete és szeretnél olyan helyen dolgozni, ahol a munkádat elismerik és megbecsülik, jelentkezz!

A vezetőség nem mindennapi környezetet és hangulatot teremt a munkatársainak.

Mindenki véleménye számít!

Jelentkezz csapatunkhoz itt!

Comments are closed.