Allergénmentes termékcsalád

oldalkep

A különböző allergiákban szenvedőknek egy speciális termékcsaládot fejlesztettünk ki. A Cudy termékek mentesek az illatanyagoktól, színezőanyagoktól és biológiailag jól lebomló, természetes eredetű Ecolabel minősítésnek megfelelő alapanyagokat tartalmaznak. Kismamák és kisgyermekes szülők is bátran használhatják!

az alábbi tisztítószereket ajánljuk

 

illatmentes mosogatószerA Cudy illatmentes mosogatószer egy foszfátmentes, klórmentes koncentrátum kézi mosogatáshoz. Illatanyagokra érzékeny személyek is használhatják. A Cudy illatmentes mosogatószer bőrvédő komponenseket tartalmaz, ezáltal védi kezeit a kiszáradástól. A szőlőmag-olaj kivonatnak köszönhetően ápolja, regenerálja a bőrt. Folyóvizes mosogatáshoz javasoljuk 5-szörösére hígítani, így gazdaságosan adagolható.

1 l és 5 l-es kiszerelésben


illatmentes mosógélA Cudy illatmentes mosógél nem tartalmaz allergizáló illatanyagokat. A mosógél hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítja a ruhákat. Gazdaságos, mivel közepesen szennyezett ruha mosásához 75 ml elegendő alkalmanként. Kiemelten ajánlott kismamáknak, mert antiallergén, így elkerülhető a bőrirritáció az illatanyag miatt.

1 l és 4,5 l-es kiszerelésben


illatmentes öblítőA Cudy illatmentes öblítő koncentrátum hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítja a ruhákat. Gazdaságos, mivel 1 liter illatmentes öblítő koncentrátumból 5 liter öblítő készíthető. Kiemelten ajánlott azoknak a kismamáknak akiknek csecsemőjük van, mert antiallergén, így elkerülhető a bőrirritáció az illatanyag miatt.

1 l és 5 l-es kiszerelésben


illatmentes mosogatógép öblítő A Cudy illatmentes mosogatógép öblítő egy foszfátmentes, klórmentes gépi mosogatáshoz ajánlott termék. Használata garantálja, hogy az edények foltmentesen száradjanak és gyönyörűen csillogjanak. Illatanyagokra érzékeny személyek is használhatják mert nem tartalmaz allergizáló illatokat.

0,5 l-es kiszerelésben


illatmentes mosóporA Cudy illatmentes mosogatópor egy foszfátmentes, klórmentes mosogatószer. A mosogatópor használható mosogatógépben is, hatékonyan tisztít, egy mosogatáshoz egy kávéskanálnyi mennyiség elegendő.

0,5 kg-os kiszerelésben


illatmentes vízkőoldóA Cudy illatmentes vízkőoldó hatékonyan távolítja el a makacs vízkövet és a szappanmaradékot, jól megtapad a kezelendő felületen. A termék citromsav tartalmú, ami a környezetben könnyebben lebomlik, mint a foszforsav. Citromsav tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztít, nem támadja meg az érzékeny felületeket sem. Alkalmazható konyhában, fürdőszobában egyaránt.

500 ml és 5 l-es kiszerelésben


mosószódaA Cudy illatmentes mosószóda számos területen felhasználható, ezek között a legismertebb, a textilmosás. A mosószóda zsíroldó, vízlágyító, szennyoldó hatású. A termék vízben nagyon jól oldódik, így mosás után nem marad vegyszermaradék a ruhában. Mivel a  mosóporokkal ellentétben nem tartalmaz illatanyagokat, az is bátran használhatja, aki az illatanyagok összetevőire allergiás. Gépi és kézi mosásra egyaránt alkalmas. Gépi mosás során 4-5 kg száraz ruhához 3-4 evőkanál elegendő belőle. Áztatáshoz, 15 liter vízhez 1-2 evőkanál mosószódát kell adagolni. Hátránya, hogy gyapjú, és selyem mosására nem alkalmas.

1 kg, 2,5 kg és 5 kg-os kiszerelésben


szódabikarbónaCudy Illatmentes Szódabikarbóna széles spektrumú tisztítószer. Nagyanyáink jól bevált, sokoldalú háztartási csodaszere, a szódabikarbóna az egyik legjobb öko-takarítószer. A szódabikarbóna meleg vízben jól oldódó anyag, egy maximálisan környezetbarát és ártalmatlan univerzális tisztítószer.

1 kg-os kiszerelésben


szappanreszelékA mosószappan nem más, mint a jól ismert háziszappan, amelyet nagyanyáink is használtak. Ez a kíméletes tisztítószer a modern gépekben is kiválóan használható és mivel csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért érzékeny bőrűeknek is ajánljuk. 450 g mosószappan reszelék kb. 35 mosáshoz elegendő. Sok szintetikus anyaggal szemben tökéletesen lebomlik a vízben. Gépi mosáshoz elsősorban mosószappan reszeléket javasolunk. Hidegebb (30-40 fokos) hőfokon való mosás esetén érdemes a mosószappan reszeléket feloldani meleg vízben és így adagolni a ruhákhoz.

450 gr-os kiszerelésben

Comments are closed.